Keltische tatoeages

De Keltische tatoeages zijn met hun vele toepassingen en betekenissen voor veel mensen een mooie en veelzijdige optie. Over het algemeen zijn Keltische tatoeages vaak spiritueel en daarmee ook rijk aan betekenis. Zo staan Keltische knopen symbool voor eeuwigheid en verbintenis. Deze worden dan ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld tatoeages met namen van familie of andere naasten. Een Keltisch kruis kan een brug naar een andere wereld symboliseren. Zo zijn er nog tal van andere Keltische tekens, waaronder de levensboom of het infinity teken, met ieder hun eigen verschillende betekenissen. Met zoveel opties zit er vast ook wel iets tussen voor jou. Bovendien is een tatoeage altijd heel persoonlijk en zal je hier toch altijd je eigen betekenis aan meegeven. Ik denk trouwens ook graag met je mee over wat voor een symbool er bij jouw idee zal passen.

Keltische Tattoo voorbeelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Je eerste tattoo tips

Spannend, je gaat een tattoo zetten! Misschien heb je er al vier, maar het blijft spannend. Je hebt hier waarschijnlijk al jaren naartoe geleefd en je bent zo zenuwachtig als het maar kan. Hoe weet je dat dit het goede moment is? Is dit echt de tattoo die je je leven lang op je lichaam wil hebben? Je weet het nooit helemaal zeker. Je loopt de tattooshop binnen en je handen zweten. Hier zijn tips als jij een (eerste) tattoo zet.

1. Tattoo zetten: Ken je pijngrens
Een tattoo laten zetten is voor de één echt een makkie, terwijl de ander staat te krijsen. Weet of jij gevoelig bent voor naalden en pijn. Als dit het geval is, is het het beste om met een kleine tattoo te beginnen.

2. Tattoo zetten: Begin klein
Als je meerder tatoages wil is het slim om met een kleintje te beginnen. Dan kan je eraan wennen en kijken of het je bevalt.

3. Tattoo zetten: Trend?
Zet geen tattoo omdat het op dat moment een trend is. Over een jaar is het misschien weer uit en loop jij voor altijd met zo’n gekke tattoo op je lichaam die je eigenlijk allang niet meer leuk vindt. Probeer je tattoo tijdloos te houden, ga voor een belangrijke betekenis. Tenzij je natuurlijk echt zeker weet dat je ‘m wil laten zetten.

4. Tattoo zetten: research naar tattoo artist
Ga een paar keer van tevoren langs en zoek naar reviews over de artist. Krijgt hij/zij positieve feedback en vind je het werk geweldig? Dan doen!

5. Tattoo zetten: Denk er goed over na
Ga geen impulsieve tattoo laten zetten, omdat je daar zin in had. Nee, een tattoo is een big deal, dus zorg ervoor dat je zeker weet dat je voor altijd inkt op je lichaam wil.

Menu