Lees hier onze tattoo tips / Kennisbank

Het hebben van een gedachte, je wilt een tattoo!Een kleine, op je bovenarm. Niemand die die kan zien, en bovendien jouw tattoo heeft een sentimenteel waarde. Je bent trots op jouw tattoo, maar hoe verzorg je je tattoo eigenlijk? Of wat moet je voorbereiden voor je een tattoo laat zetten? Je hebt vragen, er zijn vragen en wij hebben de meeste verzameld. Lees hier: de meestgestelde vragen voor en na een tattoo.

Onze kennisbank groeit met de dag, vrijwel elke dag plaatsen wij nieuwe artikelen en tips e.d. met veel zorg zorgen wij dat informatie kloppend is. Wees geduldig, als jouw vraag er niet tussen staat. Mocht je vragen hebben, stel deze gerust! Als je zelf een nuttige tip hebt, deel deze hier! Wij zorgen dat de informatie klopt en geplaatst wordt (uiteraard met bron vermelding).

Tips

Er zijn 3 tips in deze lijst die beginnen met de letter .

Beweeg zo min mogelijk
Het kan verleidelijk zijn om te gaan kronkelen als het pijn doet. Probeer dat niet te doen. Hoe minder je beweegt, hoe preciezer de tatoeëerder kan werken, en hoe sneller je klaar bent. Het is natuurlijk veel moeilijker voor een tatoeëerder om op een bewegend canvas te moeten tekenen.

Kalmeer jezelf
Het is moeilijk om te ontspannen als de tatoeëerder gaat beginnen, maar als het wel lukt, zal de ervaring een stuk prettiger zijn. Haal een paar keer diep adem, praat met je vriend, of klets met de tatoeëerder. Dat kan je helpen te ontspannen, en zorgt dat je je niet te veel concentreert op wat er gaat gebeuren.

Luister naar de instructies van de tatoeëerder
Het is normaal dat je tatoeage nog een paar dagen pijn doet als hij is gezet. Zodra de afspraak voorbij is, zal de tatoeëerder je gedetailleerde instructies geven over hoe je voor je tatoeage moet zorgen. Volg deze instructies nauwgezet op, dan zal de pijn minimaal en van korte duur zijn.


Voeg een tip toe
Menu