Lees hier onze tattoo tips / Kennisbank

Het hebben van een gedachte, je wilt een tattoo!Een kleine, op je bovenarm. Niemand die die kan zien, en bovendien jouw tattoo heeft een sentimenteel waarde. Je bent trots op jouw tattoo, maar hoe verzorg je je tattoo eigenlijk? Of wat moet je voorbereiden voor je een tattoo laat zetten? Je hebt vragen, er zijn vragen en wij hebben de meeste verzameld. Lees hier: de meestgestelde vragen voor en na een tattoo.

Onze kennisbank groeit met de dag, vrijwel elke dag plaatsen wij nieuwe artikelen en tips e.d. met veel zorg zorgen wij dat informatie kloppend is. Wees geduldig, als jouw vraag er niet tussen staat. Mocht je vragen hebben, stel deze gerust! Als je zelf een nuttige tip hebt, deel deze hier! Wij zorgen dat de informatie klopt en geplaatst wordt (uiteraard met bron vermelding).

Tips

Er is momenteel 1 tip in deze lijst die begint met de letter C.
C

Creme VS Zalf
Smeren is in de meeste gevallen een essentieel onderdeel van een goede genezing van je tattoo. De een zweert bij een vette zalf, de ander kiest liever voor een lichtere creme. Wat je ook gebruikt, zorg dat je smeersel vrij is van parfum en geschikt is voor de verzorging van tattoo's. Het insmeren van je tattoo kan korstjes en schilfertjes helpen voorkomen en houdt je huid soepel. Sommige creme's bevatten ook ingredienten die roodheid en jeuk helpen verminderen.


Voeg een tip toe
Menu