Lees hier onze tattoo tips / Kennisbank

Het hebben van een gedachte, je wilt een tattoo!Een kleine, op je bovenarm. Niemand die die kan zien, en bovendien jouw tattoo heeft een sentimenteel waarde. Je bent trots op jouw tattoo, maar hoe verzorg je je tattoo eigenlijk? Of wat moet je voorbereiden voor je een tattoo laat zetten? Je hebt vragen, er zijn vragen en wij hebben de meeste verzameld. Lees hier: de meestgestelde vragen voor en na een tattoo.

Onze kennisbank groeit met de dag, vrijwel elke dag plaatsen wij nieuwe artikelen en tips e.d. met veel zorg zorgen wij dat informatie kloppend is. Wees geduldig, als jouw vraag er niet tussen staat. Mocht je vragen hebben, stel deze gerust! Als je zelf een nuttige tip hebt, deel deze hier! Wij zorgen dat de informatie klopt en geplaatst wordt (uiteraard met bron vermelding).

Tips

Er zijn 2 tips in deze lijst die beginnen met de letter Z.
Z

Zit je tatoeage aan je kleding of beddengoed vastgeplakt?
Geen paniek! Rustig met lauwwarm water losweken. Ga desnoods met kleding en al onder de douche staan. Probeer het vooral niet in een keer lost te trekken.

Zweet en vuil in de wond vermijden
Zorg dat je je tattoo zo schoon mogelijk houdt. Voorkom dat er te veel zweet of vuil in komt. Dat kan ervoor zorgen dat je tattoo gaat ontsteken. Houd je tattoo zo schoon mogelijk? en wees voorzichtig met sporten en zwaar lichamelijk werk totdat je tattoo is genezen. Heb je huisdieren of werk je in een omgeving met veel stof, zaagsel, haren? Dan is tattoo folie ideaal om de eerste dagen na het zetten door te komen.! Met de zelfklevende tattoo nazorg folie, ook wel second skin genoemd, bescherm je je nieuwe tattoo tegen deze vuiligheid en kan je tattoo rustig genezen.Een zelfklevende tattoo folie kan tot 3-5 dagen laten zitten.


Voeg een tip toe