Kies een style

Een tattoo nemen is niet alleen een grote stap, maar ook vrij moeilijk. Er zijn zoveel mogelijkheden, voorbeelden en ideeën. Wij hebben iets wat misschien een beetje zou kunnen helpen. Namelijk een generator, wij hebben honderden zo niet duizenden voorbeelden geplaatst in de onderstaande voorbeelden. Hoe werkt het? klik op een voorbeeld, er opent een pagina, de foto welke getoond wordt is welke wij voor u hebben gekozen.

Een grote beslissing

Het kiezen van een tatoeage kan stressvol zijn omdat een tatoeage permanent is. Een verkeerde beslissing nemen kan pijnlijk, duur en onhandig zijn. Er zijn zoveel factoren die je moet overwegen voordat je de definitieve beslissing neemt, inclusief grootte, kleur, betekenis, stijl en plaatsing van het ontwerp, evenals de kunstenaar die je kiest om je te helpen de gewenste tatoeage te krijgen.

Het belangrijkste is echter om je tijd te nemen en veel informatie te verkrijgen over tatoeages en de ontwerpen die je zou kunnen krijgen voordat je zou kiezen. Ik ben dol op mijn tatoeage en ik hoop dat je ook van de jouwe gaat houden! Neem alsjeblieft de tijd om meer te weten te komen over tatoeages voordat je voor altijd iets op je huid gaat hebben.

Tips

Zeker om te onthouden:

1. Je kunt elk ontwerp wijzigen of aanpassen om je tattoo op te baseren. Misschien wilt u alleen een stukje van een foto of wilt u misschien de kleuren wijzigen.

2. Tattoo artiesten zijn er om voor je te tekenen als je wilt … wees niet bang om hulp te vragen bij het maken van een ontwerp.

3. Je verbeelding is de limiet!

4. Overweeg hoe uw tatoeage in andere culturen wordt waargenomen. Zal het iemand beledigen? Betekent je tattoo symbool iets slechts voor anderen?

5. Kies natuurlijk Aziatische karakters verstandig. Niet alleen zou uw idee van wat een personage zou kunnen betekenen totaal verkeerd kunnen zijn, er kan ook een dubbele betekenis of een ander aspect aan zijn. Vertrouw de interpretaties op de muren van de salon niet.

6. Denk aan het soort tattoo of ontwerp dat je 10 jaar geleden zou hebben gewild en vraag jezelf af of je dat nu leuk vindt. Zo niet, dan moet je misschien geen tatoeage laten plaatsen. Misschien ben je te kieskeurig om een ​​ontwerp te kiezen dat je over tien jaar nog leuker vindt.

7. De meeste tattoo-type dat mensen willen verwijderen of verbergen (naast zelfgemaakte tatoeages) zijn namen! Tenzij de naam van iemand die dood is of van je kind.

8. Misschien wil je een tatoeage bij een ander familielid (vrienden zijn misschien te tijdelijk om het te laten samensmelten) die overeenkomen of samengaan. Misschien wilt u ook een tatoeage van een familiesymbool, zoals een kuif of achternaam.

9. Je tatoeage hoeft geen diepe betekenis te hebben. Wees niet bang om een ​​stripfiguur te laten plaatsen als je er echt van houdt!

10. Het kost meer om voeten-, handen- en gezichtstattoos te laten plaatsen omdat ze meer aanpassingen nodig hebben en meer tijd en aandacht nodig hebben om te herstellen. Sommige kunstenaars kunnen ook weigeren om dit soort tatoeages te doen als de persoon nog geen tatoeages heeft in zichtbare gebieden.· Als u om wat voor reden dan ook aarzelt, ga er dan niet mee door!

Algemene tatoeage risico's

Natuurlijk moet je een ontwerp kiezen dat je leuk vindt, zodat je niet je toevlucht hoeft te nemen tot het verwijderen van je tattoo. Laser tatoeage verwijderen is erg duur, pijnlijk en tijdrovend … het werkt misschien niet eens helemaal. Als je een tattoo-cover-up wilt, is het goedkoper, maar zorg er wel voor dat je een artiest vindt die daarin is gespecialiseerd.

Denk eraan: wees niet bang om de tijd te nemen voor het kiezen van een tattoo-ontwerp, zodat u er later geen spijt van zult krijgen!* Aangezien tatoeages geïnfecteerd kunnen raken, moet u ervoor zorgen dat u speciale aandacht besteedt en luistert naar wat de tattookunstenaar zegt. Vaak kunnen ze een pagina met instructies aanbieden voor als referentie.

Naarmate u ouder wordt, kunnen tatoeages hun kleur of kwaliteit verliezen en moeten ze mogelijk worden bijgewerkt, vaak na 10-30 jaar. Het gebruik van zonnecrème voor de huid kan helpen om het uiterlijk van je tatoeage te behouden.

Begin te beslissen!

Let op deze stappen voordat u uw definitieve beslissing neemt:

1. Stel jezelf de vraag waarom je in de eerste plaats een tattoo wilt. Wil je voor altijd iets hebben waar je dol op bent? Doe je het voor iemand anders? Ben je blij dat je oud genoeg bent om een ​​tatoeage te krijgen zonder toestemming van je ouders? Krijgt u korting? Denk aan elke reden waarom en waarom niet.

2. Vraag of een tatoeage invloed op u heeft op de werkplek en andere scenario’s. Het is waarschijnlijk niet de moeite waard om een ​​baan te verliezen. Kijk ook of er regels zijn tegen tatoeages in andere organisaties waar je aan deelneemt, zoals sport of vrijwilligerswerk.

3. Een ontwerp kiezen: Zorg ervoor dat het ontwerp betekenis voor je heeft en dat het onvermijdelijk een weerspiegeling is van het zelf. Het ontwerp zou dus iets moeten zijn waar je van houdt of waaraan je gehecht bent. Het kan ter ere van een ander zijn. Waarom zijn deze dingen betekenisvol voor jou?

Zorg ervoor dat u de betekenissen van woorden, hun oorsprong, enz… kent en begrijpt. Als u een citaat kiest, moet u ervoor zorgen dat het u volledig vertegenwoordigt. Vergeet niet het perfecte lettertype te kiezen (of maak het zelf) … lettertypen creëren stemmingen en gevoelens. Kijk naar andere tatoeages en ontwerpen die al bestaan, maar beperk jezelf niet tot wat er al is. Bekijk boeken, posters, briefpapier, stickers en andere dingen die er zijn, niet alleen de ontwerpen op de wanden van de tattoo-salon.

4. Kiezen waar u het wilt: De plaatsing van je tatoeage op je lichaam is erg belangrijk. Wil je dat het elke dag verschijnt of wil je dat het om de een of andere reden, of het nu voor werk of recreatie is, grotendeels wordt afgedekt? Denk aan de kleding die je draagt, hoe je haar is gedragen en de activiteiten waaraan je deelneemt en hoe ze van invloed zullen zijn op hoe vaak je tatoeage wordt weergegeven.

U kunt proberen een uitdraai te krijgen van het ontwerp dat u overweegt om uw tattoo-artiest tijdelijk op uw huid te laten recreëren. Probeer een henna-tatoeage te maken van het ontwerp waar je aan denkt voordat je het echte werk hebt; henna is meer tijdelijk (duurt minimaal een week en tot een maand) en hoewel je de kleuren en exacte details van wat je wilt niet kunt krijgen, kun je een idee krijgen van hoe het voelt op een bepaalde plek op een bepaalde maat.

5. Kleur kiezen: Wilt u uw tatoeage in zwart of grijs? Wil je een full-colour tattoo? Wit? Zal de kleur op bepaalde plaatsen sneller vervagen? Overweeg het pigment van je huid en hoe goed de kleur daarbij hoort.

6. Het ontwerp maken: Wees creatief. Soms is het een beetje oefenen om je eigen ontwerp te maken. U hoeft het ontwerp niet zelf te maken; je kunt het aan een tattoo-artiest vragen. Velen zijn conventionele artiesten die op zijn minst een foto kunnen kopiëren die je vindt waarop je je ontwerp misschien wilt baseren. Ze kunnen het ook tijdelijk op je huid reproduceren en een tekening die je doet opnieuw ontwerpen. Hoe groot wil je dat deze tatoeage is? Bedenk waar het naartoe gaat en of je het wilt laten zien. Hoe duur zal het zijn?

7. Een artiest kiezen: Overweeg welke tatoeage je het beste bevalt, zoek dan een tattoo-artiest die is gespecialiseerd in die stijl; hoewel velen een breed scala aan uiterlijk kunnen bereiken, hebben ze meestal specialiteiten. Er zijn natuurlijke, Aziatische, zwart en wit, komische en andere vormen van uiterlijk om te overwegen.

De aanbevelingen van anderen helpen echt! Zorg ervoor dat de artiest die u bezoekt goede rekwisieten krijgt van voormalige en / of huidige klanten; ga niet gewoon naar de dichtstbijzijnde melkstal. Kijk naar tatoeages die mensen hebben gekregen van de plek waar je naar denkt te gaan en kijken of ze het soort uiterlijk hebben waarvoor je gaat. Overweeg ook prijzen.

Probeer een referentie te krijgen voordat je het krijgt, want je wilt niet teleurgesteld of boos worden als de tatoeage is geplaatst. Misschien wil je de ervaring van de artiest overwegen. Het kan geen kwaad om te vragen.

Menu